کاربرد ظرف سوخاری سالن در فست فودها

ظرف سوخاری داخل سالن همانطور که از اسمش پیداست برای داخل سالن فست فود،رستوران یا کافه های دارای غذای سوخاری استفاده میشود

استفاده  از این ظروف برای انواع سوخاری ها مانند : مرغ سوخاری ،پیاز سوخاری ،قارچ سوخاری ،هات داگ و… مورد استفاده قرار میگیرند.

شکل و اندازه های این ظروف متغییر است میتوان به صورت درب دار ،کشویی یا بدون درب نیز طراحی گردد

جنس ظروف : مقوای کرافت ، ایندلبورد

جنس مقوا به گونه ای که روغن غذاهای سوخاری به بیرون ظرف نشت نمیکند به عبارتی ضد روغن است و باید بهداشتی باشد.

پلیت سوخاری سالن

پلیت سوخاری سالن

باتوجه به اینکه غذا با ظروف سوخاری در تماس هستند بسته بندی این نوع غذا در کیفیت آن میتواند تاثیر گذار باشد

هرچه بسته بندی غذا زیباتر و مقاوم تر باشد فروش غذا نیز میتواند راحت تر و با سود بیشتری همراه باشد.

نکات مهم در انتخاب ظروف سوخاری:

۱-قابلیت حفاظت و نگهداری بسته بندی ظروف مواد غذایی :

بسته بندی مواد غذایی با این نوع ظروف یا آماده سازی آن باید به گونه ای باشد که غذای سفارشی مشتریان راحت به دستشان یا روی میزشان قرار بگیرد

بنابراین باید ظروف غذای سوخاری یاهرنوع غذای دیگر به گونه ای باشد که رضایت مشتری جلب شود و  از کیفیت و بسته بندی غذا  چیزی کم نشود

۲-بهداشتی بودن ظروف فست فود :

بهداشتی بودن جعبه های فست فودی بسیار مهم بوده و در انتخاب مقوای تولیدی بسیار حائز اهمیت میباشد.

مثلا جعبه های سوخاری باید به گونه ای تولید شود که رنگ چاپ آن استاندارد باشد و از رنگ های گیاهی استفاده گردد.

تماس غذای داغ با جعبه هایی که با رنگ غیر استاندارد تولید شده است باعث ایجاد بویی نامطبوع میگردد که غذا را غیر قابل استفاده میکند.

پلیت مرغ سوخاری کرافت

پلیت مرغ سوخاری کرافت

۳-سهولت در آماده سازی پلیت سوخاری

هنگام آماده سازی غذا و بسته بندی توسط ظروف باید به گونه ای انجام گیرد که در زمان های شلوغی به راحتی انجام شود.

مدل های پلیت سوخاری به دو صورت چسب خورده آماده و قفلی تقسیم می شود.

پلیت پیاز سوخاری

پلیت پیاز سوخاری

تبلیغ و بازاریابی از طریق زیبایی ظروف :

طراحی و  بسته بندی ظروف هرچقدر شکیل تر باشد باعث ترغیب و جلب نظر بیشتر مشتری میشود

استفاده از لوگوی خود روی ظروف یا رنگ های زیبا تاثیر زیادی خواهد شد تا لوگو و برند شما در خاطر مشتری ماندگار شود.