ظرف سوخاری داخل سالن

در این مطلب به این موضوع که ظروف سوخاری داخل سالن چیست و از چه متریالی ساخته می شود می پردازیم و با قیمت و نحوه سفارش انواع آن آشنا می شویم.ظرف سوخاری داخل سالن در مدل های درب دار، کشویی و بدون درب در اندازه و ابعاد مختلف طراحی و تولید می شود . از این طروف برای سرو انواع مرغ سوخاری، فیله سوخاری، پیاز سوخاری و ... استفاده می شود.
بشقاب-مرغ-سوخاری
فهرست مطالب

گالری نمونه کارها

ظرف سوخاری داخل سالن همانطور که از اسمش پیداست برای داخل سالن فست فود، رستوران یا کافه های دارای غذای سوخاری استفاده میشود.

موارد مصرف ظروف سوخاری داخل سالن:

  • مرغ سوخاری
  • فیله سوخاری
  • سیب زمینی
  • قارچ سوخاری
  • پیاز سوخاری
  • هات داگ

استفاده از این ظروف برای انواع سوخاری ها مانند : مرغ سوخاری ،پیاز سوخاری ،قارچ سوخاری ،هات داگ و… مورد استفاده قرار میگیرند.

شکل و اندازه های این ظروف متغیر است و در ابعاد و اندازه های متفاوت قابل سفارش می باشد.

این ظروف را می توان در مدل های درب دار، کشویی و بدون درب نیز طراحی کرد.

جنس مقوای مصرفی برای تولید ظروف سرو مرغ سوخاری به گونه ای است که روغن غذاهای سوخاری به بیرون ظرف نشت نمیکند و به عبارتی ضد روغن و کاملا بهداشتی است .

تولید ظرف سوخاری داخل سالن

امروزه با گسترش فست فود ها و رستوران ها، بسته بندی عامل به سزایی در جذب مشتریان است. از این رو با توجه به سلیقه های مختلف انواع جعبه در سایز و مدل های مختلف تولید می گردد.

باتوجه به اینکه غذا با ظروف سوخاری در تماس هستند بسته بندی این نوع غذا در کیفیت آن میتواند تاثیر گذار باشد.

هرچه بسته بندی فست فود زیباتر و مقاوم تر باشد فروش غذا نیز میتواند راحت تر و با سود بیشتری همراه باشد.

برای تولید ظرف سوخاری داخل سالن از مقوای بهداشتی و مرغوب ایندربرد و کرافت استفاده می شود.

جنس ظرف سوخاری داخل سالن

مقوایی

  • ایندربرد
  • کرافت

ایندربرد: مقوای ایندربرد به رنگ سفید است و رویه براقی دارد که خاصیت چاپ پذیری این مقوا را بالا می برد. این مقوا از ۲۵۰ گرم الی ۳۵۰ گرم برای تولید این ظروف استفاده می شود. 

قسمت داخلی این مقوا مات است و رطوبت را جذب کرده و مانع خمیر شدن سوخاری می گردد.این مقوا در برابر روغن نیز مقاوم بوده و روغن از آن عبور نمی کند و همین امر باعث شده تا برای ظروف سوخاری داخل سالن بیشتر از این مقوا استفاده شود.

مقوای کرافت: این مقوا به رنگ قهوه ای است و در گرماژ ۲۵۰ الی ۴۵۰ در بازار موجود است و قیمت نسبتا پایینی دارد. ظرف سوخاری داخل سالن ساخته شده با مقوای کرافت بدون چاپ نیز قابل سفارش است.

چاپ ظرف سوخاری داخل سالن

انواع چاپ:

  • آماده
  • سفارشی

در مجموعه پرنیان پک چاپ به ۲ صورت آماده و سفارشی انجام می شود. چاپ آماده یا عمومی که با طرح ها و رنگ های از قبل آماده شده به فروش می رسد و چاپ سفارشی که با توجه به ابعاد و طرح و رنگی که مشتری درخواست می کند چاپ می شود.

عموما برای چاپ سینی سوخاری داخل سالن از چاپ افست استفاده می شود.چراکه این چاپ کیفیت بالایی دارد و برای تیراژ بالا مقرون به صرفه است. در این چاپ صفحه فلزی (زینک) با حرکت روی کاغذ طرح موردنظر را بر روی آن چاپ می کنند.

این چاپ از تک رنگ تا ۴ رنگ قابل اجراست. هم چنین تا ۶ رنگ ترکیبی نیز بنابه خواست مشتری انجام می شود.

چاپ افست بر روی مقوای ایندربرد با کیفیت بالا انجام می شود.

از چاپ افست بر روی مقوای کرافت نیز استفاده می شود با این تفاوت که رنگ های چاپ شده در مقایسه با ورق سفید کمی تیره تر خواهند شد.

طراحی ظرف سوخاری داخل سالن

طراحی ظروف سرو سوخاری داخل سالن بسیار با اهمیت است. چرا که در نگاه اول طراحی و دیزاین زیباست که مشتری را جذب می کند.

طراحی و بسته بندی ظروف هرچقدر شکیل تر باشد باعث ترغیب و جلب نظر بیشتر مشتری میشود.

استفاده از لوگوی خود روی جعبه سوخاری یا رنگ های زیبا تاثیر زیادی خواهد شد تا لوگو و برند شما در خاطر مشتری ماندگار شود.

ویژگی های ظروف سرو سوخاری داخل سالن

۱-قابلیت حفاظت و نگهداری بسته بندی ظروف مواد غذایی :

بسته بندی مواد غذایی با این نوع ظروف یا آماده سازی آن باید به گونه ای باشد که غذای سفارشی مشتریان راحت به دستشان یا روی میزشان قرار بگیرد.

بنابراین باید ظروف غذای سوخاری یا هر نوع غذای دیگر به گونه ای باشد که رضایت مشتری جلب شود و از کیفیت و بسته بندی غذا چیزی کم نشود.

۲-بهداشتی بودن ظروف فست فود :

بهداشتی بودن جعبه های فست فودی بسیار مهم بوده و در انتخاب مقوای تولیدی بسیار حائز اهمیت میباشد.

مثلا جعبه های سوخاری باید به گونه ای تولید شود که رنگ چاپ آن استاندارد باشد و از رنگ های گیاهی استفاده گردد.

تماس غذای داغ با جعبه هایی که با رنگ غیر استاندارد تولید شده است باعث ایجاد بویی نامطبوع میگردد که غذا را غیر قابل استفاده میکند.

۳-سهولت در آماده سازی پلیت سوخاری:

هنگام آماده سازی غذا و بسته بندی توسط ظروف، باید به گونه ای انجام گیرد که در زمان های شلوغی به راحتی انجام شود.

مدل های پلیت سوخاری به دو صورت چسب خورده آماده و قفلی تقسیم می شود.

قیمت ظرف سوخاری داخل سالن

برای تعیین قیمت ظروف سوخاری داخل سالن عوامل مختلفی تاثیرگذار هستند. این عوامل عبارتند از:

  • جنس مقوای مصرفی
  • ابعاد
  • تعداد درخواستی
  • نوع چاپ
  • تعداد رنگ چاپ
  • خدمات پس از چاپ(در صورت استفاده)

فروش آنلاین ظروف سوخاری داخل سالن

شرکت پرنیان پک درصدد تولید محصولات جدید با کیفیت بالا و کمترین قیمت می باشد . ایده های جدید بسته بندی را در وب سایت پرنیان پک  مشاهده نمایید و با مشاوره با کارشناسان این مجموعه بسته بندی سوخاری داخل سالن مناسب خود را انتخاب نمایید.

امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *